Ekox Finland Oy: Uusi elämä toimisto- ja esitystekniikan laitteille

Ekox Finland Oy kerää, lajittelee, korjaa, myy ja vuokraa toimisto- sekä esitystekniikan laitteita. Yritys tuo asiakkailleen suoria kustannussäästöjä tarjoamalla räätälöidyn palvelun poistuvan toimisto- ja esitystekniikan käsittelyssä. Ekox Finland Oy tarjoaa yhteistyökumppaneilleen myös kilpailukykyisiä ja toimivia työvälineitä toimistoihin, tapahtumiin ja opetusympäristöihin, potentiaalisena vaihtoehtona uushankinnalle.

Elektroniikkaromua syntyy Suomessa 150 000 tonnia vuodessa. Koneiden ja laitteiden käyttöikä on paljon luultua pidempi ja huoltamalla uusiokoneet saavat uuden elämän. Ekox Finland Oy pyrkii hyödyntämään käytöstä poistuvista laitteista uusiokäyttöön jopa 80 %.

Ekox Finland Oy voitii vuonna 2016 KasvuOpenin Kiertotalouden Kasvupolun. Yritys valittiin kilpailussa potentiaalisimmaksi kiertotalousalan kasvajaksi.

Lisätiedot:

www.ekox.fi

Jouko Hilden
jouko.hilden@ekox.fi
+358 50 348 8728