Varsinais-Suomessa järjestettiin aurinkoenergiailtojen sarja

Aurinkoenergiaan liittyvä tekniikka kehittyy kovaa vauhtia ja aurinkoenergian hyödyntäminen kiinnostaa ihmisiä yhä laajemmin. Mutta kannattaako aurinkoenergian hyödyntäminen? Vastausta etsittiin kolmessa aurinkoenergiaillassa helmi- ja maaliskuun aikana.  Ensimmäinen tilaisuus järjestettiin tiistaina Somerolla 14.2., toinen torstaina 16.3. Naantalissa ja kolmas tiistaina 21.3. Kaarinassa.

Tilaisuuksiin osallistui lähes 180 henkilöä. Aurinkoenergiailtojen aikana kerrottiin aurinkolämmöstä ja -sähköstä, uusiutuvaan energiaan saatavista tuista sekä maatilojen Neuvo-energianeuvontapalvelusta. Tilaisuuksien materiaalit on nyt koottu Valonian sivuille.

Tilaisuudet järjesti ProAgria Länsi-Suomi osana Vähähiilinen maaseutu – maaseudun uusiutuvat energiat -hankettaan yhteistyössä Valonian, AF-Innovan sekä Someron, Naantalin ja Kaarinan kaupunkien kanssa.

Tutustu aurinkoenergiailtojen materiaaleihin.

Lisätiedot:

Liisa Harjula, Valonia
liisa.harjula@valonia.fi
+358 40 182 0412

Manu Hollmén, ProAgria Länsi-Suomi
manu.hollmen@proagria.fi
+358 400 422658