KleenU: Tehokas, ekologinen ja täysin kemikaaliton pyyhepesuannostelija

KleenU-pyyheannostelijat tarjoavat luonnonmukaisen ja ekologisen pesun, joka ei sisällä säilöntäaineita tai muita kemikaaleja. Pyyhkeet ovat biohajoavia ja ne valmistetaan suomalaisesta havupuusta. Pesun kemikaalittomuus mahdollistaa monikäyttöisyyden. Pesukertaa kohden kuluu vain ruokalusikallinen vettä eikä tuotteen annostelija vaadi kiinteitä järjestelmiä. KleenU-pyyheannostelijan matkapakkaus on tehty kierrätettävistä materiaaleista. Automaattiannostelija pystyy hyödyntämään digitalisaatiota IoT järjestelmissä. Tämä mahdollistaa edullisimman, tehokkaimman ja turvallisimman pesun missä vain.

KleenU on suomalainen startupyritys, joka tähtää kansainvälisille markkinoille. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Turussa.

Lisätiedot:

KleenU