Vint: Varastotilojen markkinapaikka

Vintin tavoitteena on tarjota edullista ja monipuolista varastotilaa lähellä asiakkaan varastoinnin tarvetta. Palvelussa kuka tahansa jolla on käyttämätöntä varastotilaa voi rekisteröityä, listata tilan ja vuokrata sen. Vuokranantaja voi näin ansaita muuten käyttämättömällä tilallaan kun taas vuokraaja löytää edullista varastotilaa esimerkiksi omasta naapurustostaan.

Palvelu perustuu vahvasti jakamistalouteen. Tarkoituksena on nostaa jo olemassa olevien tilojen käyttöastetta ja saada kaikki tilat hyötykäyttöön. Kaupunkielämän asumiskustannusten kallistuessa ihmiset tarvitsevat halvempia varastointiratkaisuja ja vaihtoehtoisia tulonlähteitä.

Vint-palvelu avattiin heinäkuussa 2016. Palvelusta vastaa turkulainen startup-yritys Vint Finland Oy. Tarkoituksena on kehittää palvelua yhdessä käyttäjäkunnan kanssa ja luoda maanlaajuinen turvallinen ja luotettava alusta varastotilojen vuokraamiseen.

Lisätiedot:

www.vint.fi