Werstas: Uusi yhteisöllinen työtila

Turku Science Parkin ElectroCityssä sijaitsee Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n uusi yhteisöllinen työtila, Werstas. Werstaalta voi vuokrata erilaisia jäsenyyksiä tarpeen mukaan, kuten mobiilijäsenyyden eli pääsyn yhteisiin tiloihin, oman työpisteen tai työhuoneen. Työtilan lisäksi Werstas tarjoaa kaikille käyttäjilleen wifin, kahvia, aula- ja tulostuspalvelut, sosiaalitilat infrapunasaunoineen, neuvottelutiloja, hiljaisia huoneita ja rennompia sohvia. Werstaassa voi järjestää omia yritystapahtumia näyttävissä tiloissa. Werstaan erilaiset työympäristöt kannustavat yhteisölliseen työn tekemiseen, jonka parissa voi inspiroitua, jakaa kokemuksia, oppia ja yllättyä. Yhteisissä tiloissa on mahdollisuus verkostoitua, solmia uusia asiakassuhteita tai kysyä vaikkapa naapuripöydän ihmiseltä, kirjoitetaanko yhdyssana yhteen vai erikseen.

Werstaan tarkoituksena on toimia yhteisöllisenä tilana ja tarjota käyttäjilleen palveluita, jotka helpottavat siellä työskentelevien arkea, oli kyseessä sitten yritys, yhteisö, freelancer, start-up tai etätyöntekijä.

Lisätiedot:

www.werstasturku.fi

info@werstasturku.fi
+358 10 315 3015