Mushrooming: Jaettuja työtiloja ja rentoja työkavereita

Mushrooming.fi on verkkopalvelu työtilojen löytämiseen ja jakamiseen. Palvelun kautta voi joko etsiä itselleen työtilaa tai vuokrata omaa työtilaansa muille. Sivustolla voi helposti hakusanan avulla etsiä vuokrattavien työtilojen sijaintia tai ominaisuuksia, tarjolla olevien tilojen vuokra-ajat vaihtelevat tunneista määrittelemättömään. Verkkopalvelun ylläpitäjien mukaan ”Mushrooming yhdistää luovia tekijöitä työtiloihin ja elävöittää työhuonekulttuuria”. Mushrooming.fi -sivuston ylläpitäjät ovat lisäksi muodostaneet kaupunkikohtaisia Facebook-ryhmiä, jotka helpottavat työtilan löytämistä.

Vaikka työtilojen ja tekijöiden yhdistäminen on sivuston pääasiallinen tarkoitus, voi sen avulla myös verkostoitua ja tutkia mistä ja millaisia tekijöitä eri kaupungeista löytyy. Mushrooming.fi on pikkuhiljaa verkostoitumassa myös ulkomaille – muutamia tiloja löytyy karttanäkymästä jo esimerkiksi Pariisista ja Etelä-Afrikasta.

Lisätiedot:

mushrooming.fi

blog.mushrooming.fi

contacts.mushrooming@gmail.com