Durat: Ainutlaatuinen uusiomuovia hyödyntävä massiivimateriaali

Suomalainen Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita. Durat-materiaali sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Materiaali on yrityksen itsensä kehittämää. Durat kierrättää vuodessa noin 40 tonnia muovijätettä antaen muoville uuden elämän kestävässä tuotteessa. Yrityksen tehdas sijaitsee Rymättylässä.

Duratin helppohoitoisuuden ja kulutuksen kestävyyden ansiosta se soveltuu erityisen hyvin kovaa kulutusta vaatimiin kohteisiin. Durat-materiaalista valmistetaan pääasiallisesti erilaisia pöytä- ja allastasoja. Helposti puusepän menetelmin työstettävästä materiaalista tehdään mittatilaustuotteita erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin julkisiin tiloihin. Tasojen lisäksi Duratista valmistetaan myös muun muassa hyllyjä, penkkejä sekä kylpyammeita.

Duratin kehittäminen ja valmistus alkoi jo 1990-luvun alussa. Durat on Euroopan kokeneimpia massiivimuovivalmistajia ja kierrätysmateriaalin käytön edelläkävijä.

Lisätiedot:

www.durat.fi